top
Poštari

Избор

Драге колегинице и колеге који сте  петог дана децембра месеца 2017-ог лета господњег, смело и храбро  дошли  и дали подршку свим суспендованим колегама, имам потребу да се свима захвалим у име неправедно суспендованих радника. Знам да је било много колега коју су имали вољу да дођу али нису имали храбрости. Нећемо им то замерити! 

Они који су по овом хладном децембарском дану дошли у Нови Сад из разних крајева Србије и наше колеге у српској Атини, послали су јасну поруку самозваној директорки:

Поштари се умирити неће,
колоне ће бити само веће.
Док у власти моћници не схвате,
суспензије мора да се врате.
И ПУПС-овци да оду са сцене,
бог ће дати да нам онда крене!

И небо је вечерас пустило своје сузе над патњама поштанских радника и неправде коју трпе суспендовани, али постоји нека виша правда која ће поништити самовољу неких који су се дрзнули да кажњавају правдољубиве и оне најхрабије у нашој поштанској породици. Све има своје границе па и бахатост оних који мисле да је Пошта њихова прћије.

Нећемо дозволити да нас заплаше! Показали смо снагу и да са нама нема компромиса. Заједно до победе правде над самовољом.

Још једном велико ХВАЛА свима који су узели учешће у протесној шетњи улицама Новог Сада и тиме нам улили додатну снагу да истрајемо до краја у нашој праведној  борби за основно право човека-право на рад и достојанство.

Љубиша Симић


bottom