Поштоване колеге !

Синдикат запослених у ЈП "Пошта Србије", Нови Сад је у више наврата указивао на проблеме запослених, ангажованих на одређено време. Овај проблем и даље није решен, а у међувремену већи део запослених је отпуштен са посла.

Осим, само декларетивних обећања од стране репрезентативних синдиката (на шта смо такође указивали) ова категорија запослених је препуштена самој себи. Својевремено је Синдикат ПТТ-а наводно нудио запосленима на одређено време правну помоћ, односно подношење тужби и заступања пред надлежним судовима. Међутим ова иницијатива је била као и многе друге безуспешна.

Синдикат запослених у ЈП "Пошта Србије", Нови Сад преузима на себе обавезу да заштити наше дојучерашње колеге и овим путем им нуди сву правну помоћ (бесплатно), која обухвата не само правне савете него и подношење тужби и заступање пред надлежним судовима. Овај позив се односи не само на чланове нашег синдиката већ и на чланове других синдиката, који су до сада добијали само празна обећања.

За све информације се можете обратити синдикату путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или на телефон синдиката.